Skip til hoved indholdet
    Hjem Politik og indflydelse Sådan arbejder byrådet Bidrag til kandidatlister

Bidrag til kandidatlister

Her kan du se, hvilke bidrag kandidater, der stillede op til seneste kommunalvalget, har modtaget.

Det er beløb der samlet inden for et år overstiger 20.000 kr.

Se de forskellige muligheder herunder

2022

Partistøtte til Nye Borgerlige.pdf  om private og anonyme tilskud til kandidatlister og opstillede kandidater, som er afgivet i forbindelse med at Enhedslisten har søgt om partistøtte for 2022.

Partistøtte til Socialdemokratiet.pdf  om private og anonyme tilskud til kandidatlister og opstillede kandidater, som er afgivet i forbindelse med at Enhedslisten har søgt om partistøtte for 2022.

Enhedslisten Ø.pdf -  om private og anonyme tilskud til kandidatlister og opstillede kandidater, som er afgivet i forbindelse med at Enhedslisten har søgt om partistøtte for 2022.

Radikale Venstre2022.pdf- EnhedslistenØ.pdf om private og anonyme tilskud til kandidatlister og opstillede kandidater, som er afgivet i forbindelse med at Radikale Venstre har søgt om partistøtte for 2022.

Dansk-folkeparti-2022.pdf - om private og anonyme tilskud til kandidatlister og opstillede kandidater, som er afgivet i forbindelse med at Dansk Folkeparti har søgt om partistøtte for 2022.

Det-Konservative-Folkeparti-2022.pdf-  om private og anonyme tilskud til kandidatlister og opstillede kandidater, som er afgivet i forbindelse med at Det Konservative Folkeparti  har søgt om partistøtte for 2022.

Venstre-2022.pdf  om private og anonyme tilskud til kandidatlister og opstillede kandidater, som er afgivet i forbindelse med at Venstre har søgt om partistøtte for 2022.

2021

Liste Ø - Enhedslisten om private og anonyme tilskud til kandidatlister og opstillede kandidater, som er afgivet i forbindelse med at Ø har søgt om partistøtte for 2021.

Liste D - Nye Borgerlige om private og anonyme tilskud til kandidatlister og opstillede kandidater, som er afgivet i forbindelse med at D har søgt om partistøtte for 2021.

Liste Å - Alternativet om private og anonyme tilskud til kandidatlister og opstillede kandidater, som er afgivet i forbindelse med at Å har søgt om partistøtte for 2021.

Liste V - Venstre om private og anonyme tilskud til kandidatlister og opstillede kandidater, som er afgivet i forbindelse med at V har søgt om partistøtte for 2021.

Liste C - Det konservative Folkeparti  om private og anonyme tilskud til kandidatlister og opstillede kandidater, som er afgivet i forbindelse med at C har søgt om partistøtte for 2021.

Liste B - Radikale Venstre  -  om private og anonyme tilskud til kandidatlister og opstillede kandidater, som er afgivet i forbindelse med at B har søgt om partistøtte for 2021.

Liste A - Socialdemokratiet  -  om private og anonyme tilskud til kandidatlister og opstillede kandidater, som er afgivet i forbindelse med at A har søgt om partistøtte for 2021.

Nye Borgerlige -  om private og anonyme tilskud til kandidatlister og opstillede kandidater, som er afgivet i forbindelse med at Nye Borgerlige har søgt om partistøtte for 2021.

Liste O - Dansk Folkeparti om private og anonyme tilskud til kandidatlister og opstillede kandidater, som er afgivet i forbindelse med at O har søgt om partistøtte for 2021.

Erklæringer om anonyme bidrag fra kandidatlister der er berettigede til at søge om partistøtte, men ikke søgt

Der er endnu ikke modtaget erklæringer herom

Erklæringer om anonyme bidrag fra kandidatlister der ikke er berettigede til at søge om partistøtte

Der er endnu ikke modtaget erklæringer herom.

 

 

 

Orientering om ændring af partiregnskab og partistøtteloven

Økonomi og Indenrigsministeriet

 

Se partistøtte på Økonomi- og Indenrigsministeriets hjemmeside

Se yderligere om partistøtte på Økonomi- og Indenrigsministeriets hjemmeside

Kontakt Center for Politik og Organisation

Rådhuset, Egevangen 3B

2980 Kokkedal

72 56 50 00

politik@fredensborg.dk

Hold dig opdateret med nyt fra Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune

Egevangen 3 B
2980 Kokkedal

Alle EAN-oplysninger

Telefon: +45 72 56 50 00
fredensborg@fredensborg.dk

Telefontider

Mere fra os

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback