Skip til hoved indholdet
    Hjem Erhverv Erhvervsservice Greater Copenhagen

Greater Copenhagen

Greater Copenhagen er et samarbejde mellem kommuner og regioner i Skåne og Østdanmark. Et samarbejde, der har til formål at skabe vækst.

Om Greater Copenhagen

Greater Copenhagen har en fælles fokuseret dagsorden om vækst og udvikling, der bygger på engagement i hele det østlige Danmark og Sydsverige. 
Den internationale metropol Greater Copenhagen er i disse år udfordret i forhold til at skabe vækst og arbejdspladser. Væksten i Østdanmark og Sydsverige er væsentlig lavere end i konkurrerende metropoler som Stockholm, Amsterdam og Hamborg.

Under det fælles navn Greater Copenhagen får vi international gennemslagskraft. Vi anerkender og bruger de forskellige styrker der er i Greater Copenhagen, fordi det stiller os stærkere i den globale konkurrence. Samtidig skal Greater Copenhagen og alle de kvaliteter vi har i regionen - velfærd og tryghed kombineret med et godt og effektivt erhvervsklima - være med til at tiltrække internationalt talent og investeringer. 

Vi har en fælles vision og en vifte af initiativer, som skal skabe arbejdspladser og vækst i hele Greater Copenhagen. 

Vi er en del af det regionale fælleskab 

Fredensborg Kommune er en del af hovedstadsregionen med kun en halv times kørsel til København, hvor storbyens tilbud og muligheder let kan benyttes. 

Borgerne i Fredensborg Kommune er en del af det regionale arbejdsmarked og uddannelsesmiljø. Vores borgere pendler i høj grad til jobs udenfor kommunegrænsen, og også derfor er kommunen optaget af en stærk regional erhvervsudvikling. 

På sundhedsområdet er vi som kommune også en del af den regionale sundhedsindsats og nyder også i den forbindelse godt af den forskning og udvikling, der sker i regionen. 

Udviklingen i Fredensborg Kommune skal dermed også ses i sammenhæng med den øvrige regionale udvikling, hvor der skabes vækst fra mange forskellige sider. Fredensborg Kommune tager aktivt del i det regionale fællesskab og i den vækst, der skabes i hele regionen, og er en aktiv medspiller i initiativer på tværs af kommunegrænser. 

Hold dig opdateret med nyt fra Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune

Egevangen 3 B
2980 Kokkedal

Alle EAN-oplysninger

Telefon: +45 72 56 50 00
fredensborg@fredensborg.dk

Telefontider

Mere fra os

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback