Rigtige mænd i naturen

Opdatering pr. 11. februar 2022
Der er stor interesse for forløbet. Der er stadigvæk muligt at indsende en tilmeldingsblanket, men man vil i første omgang blive sat på en venteliste, da der pt. er flere egnede deltagere end der er pladser.

Den 5. marts 2022 starter et nyt forløb af Rigtige mænd i naturen op, så det er nu, du skal holde dig til, hvis du vil med på holdet. 

Om Rigtige mænd i naturen

Rigtige mænd i naturen er et tilbud til mænd, der ønsker en bedre fysisk form, naturoplevelser, mere energi og måske et par kilo mindre på sidebenene, men som synes det er svært at komme i gang på egen hånd. 
Over ca. tyve mødegange mødes deltagerne til fysisk træning, natur- og friluftsaktiviteter samt tilberedning af lækker mad, som selvfølgelig bliver spist bagefter. Det hele foregår udendørs – også madlavningen. Derudover bliver man introduceret til to-tre udvalgte foreningsaktiviteter.

Højt humør og et stærkt fællesskab, hvor vi hjælper hinanden, er nøgleord i processen.

Det er gratis at deltage, men tilmelding og en forsamtale er nødvendig. Tilmeldingsblanketten finder du her på siden.

 

Om de to film herunder

Filmene nedenfor viser billeder fra hvert af de to pilotforløb af Rigtige mænd i Naturen, der blev gennemført i efteråret 2019 og efteråret 2020.

Du kan se nogle af de aktiviteter deltagerne prøvede kræfter med, og høre nogle af mændene fortælle, hvad de fik ud af at deltage i forløbet.