Skip til hoved indholdet
    Hjem Erhverv Arrangementer erhverv

Arrangementer erhverv

Se hvilke arrangementer der er for dig som erhvervsdrivende 

Erhvervspuljen for 2023 er ved at være tømt.
Derfor åbnes senest d. 1. november 2023 for ansøgninger til næste års pulje.

Du kan altså fortsat søge tilskud til Erhvervspuljen.

Med Erhvervspuljen kan din virksomhed få tilskud til at sænke energiforbruget og CO2 udledningen. 
På den måde kan du spare penge og samtidig styrke din konkurrenceevne og din virksomheds grønne profil.

Med venlig hilsen
SparEnergi
Energistyrelsen

www.virksomhedsguiden.dk kan du finde inspiration og viden om iværksætteri og få svar på alle relevante spørgsmål omkring det at starte en virksomhed. 

Her ligger f.eks. beskrivelse af virksomhedsformer, momspligt, forretningsplaner og en tjekliste over, hvad du som minimum skal huske at tænke på.

I Fredensborg Kommune har vi et samarbejde med Erhvervshus Hovedstaden, som tilbyder gratis deltagelse i workshops og webinarer vedrørende opstart af virksomhed og giver adgang til værktøjer og viden.

Er du allerede startet og har et CVR. nr., kan du også få gratis og uvildig sparring om, hvordan du driver og udvikler din virksomhed. Læs mere om Erhvervshus Hovedstadens tilbud på www.ehhs.dk. Du kan også deltage i forskellige workshopforløb igennem Iværksætterdanmark.

 Læs mere på www.iværksætterdanmark.dk.

 

At investere tid i en strategi som virksomhed, er afgørende, da den udgør grundlaget for at skabe retning, tilføje værdi og motivere dit team.

Få et praj om, hvordan du kan gribe det an med e-bogens værktøjer, der hjælper dig med at forstå din virksomheds styrker, svagheder og vækstpotentiale. Det betyder også, at du lærer at navigere i konkurrencefeltet og se nye muligheder.

Handling er et kodeord i bogen. Du lærer, hvordan du omsætter din strategi til konkrete skridt, så du kan opnå resultater, der styrker din virksomhed.

Erhvervshus Hovedstaden har udarbejdet en e-bog fyldt med nyttig viden, som giver dig klarhed over, hvordan du skaber et meningsfyldt fundament for din virksomhed.

 Download e-bogen

 

Udvid din viden – og dit netværk. Erhvervshus Hovedstaden tilbyder events og workshops flere steder i hovedstadsområdet, hvor brugbare værktøjer og konkrete eksempler er på dagsordenen.

Vil du styrke din digitale sikkerhed, danne internationale partnerskaber, lære hvordan du får succes med Google Ads eller blive i stand til at tænke bæredygtighed ind i dit salg?

Erhvervshus Hovedstaden afholder en række spændende events i løbet af sensommeren og efteråret, der kan give ny næring til din faglighed. Der er events for enhver smag, og langt de fleste er gratis at deltage i. 

Find det event, der passer til dine behov. Se alle aktuelle events fra Erhvervshus Hovedstaden her: https://ehhs.dk/content/ydelser/events/94e6b87e-4423-4971-8194-fd725189ba8f/

Hold dig opdateret med nyt fra Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune

Egevangen 3 B
2980 Kokkedal

Telefon: +45 72 56 50 00
fredensborg@fredensborg.dk

Telefontider

Mere fra os

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback