Skip til hoved indholdet
    Hjem Erhverv Arrangementer erhverv

Arrangementer erhverv

Se hvilke arrangementer der er for dig som erhvervsdrivende 

Udsættelse af Gå-hjem-møde om grønt bryggeri den 19. juni – hold dig opdateret her på siden for ny dato

Kom og hør om de kommende krav til byggeri og nedrivning - og bliv klogere på den grønne omstilling i byggebranchen.

Mød Peter Andreas Sattrup fra NCC, som fortæller om Woodhub - Danmarks største kontorbyggeri i træ.

Udover oplæg vil mødet bære præg af en inddragende del, som tager afsæt i dine erfaringer, oplevelser og viden fra hverdagen i byggebranchen.

 

Sted: Stortrommen, Egevangen 3B, 2980 Kokkedal. Adgang via indgang D.
Tilmelding til erhvervsservice@fredensborg.dk senest onsdag den 12. juni.

 

Program

16.00 Velkomst- John Hemming. Formand for Erhvervsrådet

16.10 Oplæg om træbyggeri og projektet WOODHUB – Peter Sattrup, områdechef for ressourceforvaltning
og klimapåvirkning i NCC

16.30 Tid til spørgsmål fra salen

16.40 Oplæg om cirkulært byggeri og fremtiden krav i byggeriet- Cecilie Nadine Glarborg, projektleder cirkulært byggeri og anlæg, og Christian Mathiasen, chefkonsulent og byggesagsbehandler fra Fredensborg Kommune

17.00 Tid til spørgsmål fra salen

17.10 Pause

17.20 Fælles dialog modereret af Erhvervsrådet

17.45-18.00 Opsamling og tak for i dag, John Hemming, formand for Erhvervsrådet


Foto viser Woodhub - kontorbygning i 6 etager i odense


www.virksomhedsguiden.dk kan du finde inspiration og viden om iværksætteri og få svar på alle relevante spørgsmål omkring det at starte en virksomhed. 

Her ligger f.eks. beskrivelse af virksomhedsformer, momspligt, forretningsplaner og en tjekliste over, hvad du som minimum skal huske at tænke på.

I Fredensborg Kommune har vi et samarbejde med Erhvervshus Hovedstaden, som tilbyder gratis deltagelse i workshops og webinarer vedrørende opstart af virksomhed og giver adgang til værktøjer og viden.

Er du allerede startet og har et CVR. nr., kan du også få gratis og uvildig sparring om, hvordan du driver og udvikler din virksomhed. Læs mere om Erhvervshus Hovedstadens tilbud på www.ehhs.dk. Du kan også deltage i forskellige workshopforløb igennem Iværksætterdanmark.

 Læs mere på www.iværksætterdanmark.dk.

 

At investere tid i en strategi som virksomhed, er afgørende, da den udgør grundlaget for at skabe retning, tilføje værdi og motivere dit team.

Få et praj om, hvordan du kan gribe det an med e-bogens værktøjer, der hjælper dig med at forstå din virksomheds styrker, svagheder og vækstpotentiale. Det betyder også, at du lærer at navigere i konkurrencefeltet og se nye muligheder.

Handling er et kodeord i bogen. Du lærer, hvordan du omsætter din strategi til konkrete skridt, så du kan opnå resultater, der styrker din virksomhed.

Erhvervshus Hovedstaden har udarbejdet en e-bog fyldt med nyttig viden, som giver dig klarhed over, hvordan du skaber et meningsfyldt fundament for din virksomhed.

 Download e-bogen

 

Udvid din viden – og dit netværk. Erhvervshus Hovedstaden tilbyder events og workshops flere steder i hovedstadsområdet, hvor brugbare værktøjer og konkrete eksempler er på dagsordenen.

Vil du styrke din digitale sikkerhed, danne internationale partnerskaber, lære hvordan du får succes med Google Ads eller blive i stand til at tænke bæredygtighed ind i dit salg?

Erhvervshus Hovedstaden afholder en række spændende events i løbet af sensommeren og efteråret, der kan give ny næring til din faglighed. Der er events for enhver smag, og langt de fleste er gratis at deltage i. 

Find det event, der passer til dine behov. Se alle aktuelle events fra Erhvervshus Hovedstaden her: https://ehhs.dk/content/ydelser/events/94e6b87e-4423-4971-8194-fd725189ba8f/

Hold dig opdateret med nyt fra Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune

Egevangen 3 B
2980 Kokkedal

Alle EAN-oplysninger

Telefon: +45 72 56 50 00
fredensborg@fredensborg.dk

Telefontider

Mere fra os

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback