Mød Jackie - ernæringsassistent
Mød Jackie - ernæringsassistent
Jeg elsker at komme på arbejde og bliver glad af at lave mad til vores beboere. Det betyder meget for mig at behandle råvarerne med respekt og skabe god smag i det færdige måltid. Det er vigtigt for mig at præsentere maden for plejepersonalet og formidle de tanker, vi som køkkenfaglige har lagt i måltidet – så vi sammen kan skabe de bedste rammer for det gode måltid på afdelingerne. Ris og ros fra kolleger og beboere er også en vigtig del af vores udvikling og arbejdsglæde.
Hvad gør Fredensborg Kommune til en god arbejdsplads?
Fredensborg Kommune er en god arbejdsplads, hvor der bliver prioriteret
dejlig og nærende mad til vores ældre borgere.
Hvordan ser en typisk arbejdsuge ud for dig?
Nogle dage er mere travle end andre, men for mig er det altid afgørende at
tilberede mad af høj kvalitet – med hjertet. Maden skal se indbydende ud og
smage vidunderligt.
Hvad er det bedste ved dit arbejde?
Det varme køkken er min favoritplads. Jeg motiveres af at starte dagen med
gode, økologiske råvarer i sæson. Jeg nyder de faglige udfordringer, som fx at
arbejde med bælgfrugter for at reducere CO₂-aftrykket og samtidig sikre et højt
proteinindhold i maden. Jeg har fantastiske kolleger, som bidrager med idéer og
holdninger til kvaliteten – faglig sparring er vigtigt. Det bedste er dog, når
vores beboere nyder maden og spiser med velbehag. Det betyder meget, at maden
vækker appetit og glæde.
Fredensborg Kommune er en god arbejdsplads, hvor der bliver prioriteret dejlig og nærende mad til vores ældre borgere.