Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Psykiatri og handicap Voksne med særlige behov Hjælp til dig - links

Hjælp til dig - links

Foreninger for personer med psykiske udfordringer og deres pårørende

 Frivilligcenter Fredensborg 

Frivilligcenter Fredensborg - https://www.frivilligcenteret.dk

https://www.frivilligcenteret.dk/tilbud-om-samtaler-til-familier-par-og-enkeltpersoner

https://www.frivilligcenteret.dk/samtaler-med-erhvervspsykolog-lene-moeller-christensen

Økonomisk hjælp

https://www.frivilligcenteret.dk/gratis-raadgivning-paa-tvaers-2

 

Livslinien: www.livslinien.dk

Telefon 70 201 201

Livslinien er anonym telefonrådgivning samt net rådgivning for mennesker med selvmordstanker, pårørende og efterladte til selvmord. De har åbent alle årets dage fra kl. 11.00-05.00. Livslinien har også chatrådgivning mandag-torsdag kl. 17-21 samt lørdag-søndag kl. 13-17.

Startlinien: www.startlinjen.dk

Telefon 35 36 26 00

Startlinjen er en landsdækkende telefonlinje, som tilbyder en medmenneskelig og støttende samtale til alle, der har brug for én at tale med. Det kan dreje sig om ensomhed eller livskritiske begivenheder som fx alvorlig fysisk eller psykisk sygdom, tab, arbejdsløshed eller skilsmisse. Startlinjen henvender sig også til pårørende. Åben alle årets dage kl. 16-23.

 

PsykInfo: www.psykiatri-regionh.dk

Telefon 38 64 13 00, mail: psykinfo@regionh.dk

PsykInfo er et rådgivningstilbud og informationscenter i Region Hovedstadens Psykiatri. Vi tilbyder anonym og gratis rådgivning om psykisk sygdom og behandling. Ring og book en gratis rådgivning mandag-onsdag kl. 9-16, torsdag kl. 11-17 og fredag kl. 9-15. PsykInfo har til huse Rosengården 14, 1174 København K.

 

SIND: www.sind.dk/telefonraadgivning

Telefon 70 23 27 50

Kontakt SIND for gratis og fortrolig rådgivning om psykisk sygdom – kræver ikke medlemskab. Åben mandag, onsdag og fredag kl. 9-15 samt tirsdag og torsdag kl. 10-16. Ved telefonerne sidder erfarne psykologer, socialrådgivere eller andre, som har faglig og/eller personlig viden om, hvad det vil sige at have psykisk sygdom tæt inde på livet, enten som psykisk sårbar eller som pårørende.

 

Psykiatri Fonden: www.psykiatrifonden.dk

Telefon 39 25 25 25

I rådgivningen kan du få hjælp til at håndtere det, der er svært, gratis og anonymt. Rådgivning er til mennesker med psykiske sygdomme og problemer, personer i krise, deres pårørende og fagfolk. Åben alle årets dage mandag-torsdag kl. 10.00-22.00, fredag-søndag kl. 10-18. Psykiatrifonden har også en chatrådgivning, der er åbent mandag og onsdag kl. 18-22, tirsdag og torsdag kl. 14-22 samt lørdag kl. 12-16.

 

Bedre Psykiatri: www.bedrepsykiatri.dk

Telefon 71 74 34 91 – telefonisk tidsbestilling

Rådgivning til pårørende til en med psykisk sygdom. Bedre Psykiatri tilbyder viden og sparring om de problemer og udfordringer du møder som pårørende og forsøger at hjælpe til med at du bliver bedre i stand til at gå videre i dit liv og håndtere de problemer, du har henvendt dig om. Telefonen for tidsbestilling er åben tirsdag og torsdag fra 10-11. Du kan også booke personlig rådgivning i bookingsystem på hjemmesiden.

Angstforeningen: www.angstforeningen.dk

Telefon 70 27 13 20

Angstforeningen tilbyder fortrolige samtaler om angst, både til dig der har angst eller er pårørende til en person med angst. AngstTelefonen er åben i dagtimerne mandag-tirsdag og i aftentimerne mandag-torsdag kl. 19-22 samt søndag kl. 16-19.

Depressionsforeningen: www.depressionsforeningen.dk

Telefon 33 12 47 74

DepressionsLinien er en anonym samtalelinje for mennesker med depression, bipolar lidelse (manio-depressiv sygdom) og deres pårørende. Linjen passes af frivillige i DepressionsForeningen der kender til lidelserne, enten fordi de selv har været ramt eller er pårørende til sygdomsramte.

Rådgivning i Depressions Foreningen. Åben mandag-fredag kl. 19-21.

 

Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade (LMS): https://spiseforstyrrelse.dk/raadgivning

Telefon 70 10 18 18

Telefonrådgivningen er for alle, der søger støtte og rådgivning vedrørende spiseforstyrrelser og selvskade. Du kan benytte telefonrådgivningen til at dele dine bekymringer og tanker, og rådgiveren kan støtte dig i, hvordan du bedst håndterer din situation. Åben mandag og torsdag kl. 9-19 samt tirsdag og onsdag kl. 16-19. Rådgivningen er anonym og gratis. LMS har også andre rådgivningstilbud, bl.a. chat og SMS – se mere på hjemmesiden.

Hold dig opdateret med nyt fra Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune

Egevangen 3 B
2980 Kokkedal

Alle EAN-oplysninger

Telefon: +45 72 56 50 00
fredensborg@fredensborg.dk

Telefontider

Mere fra os

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback