Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Psykiatri og handicap Voksne med funktionsnedsættelser Specialiserede indsatser

Specialiserede indsatser

Hvis du har et handicap, psykiske udfordringer eller sociale problemer, har du forskellige muligheder for at få hjælp og støtte fra kommunen.

Langt de fleste tilbud til voksne med særlige behov kræver visitation. Det betyder at en rådgiver fra kommunen foretager en konkret, individuel vurdering af dine behov og afgør, hvilken støtte du kan tilbydes. Udgangspunktet er at tilbyde den indsats, der på mindst indgribende måde kan dække dine behov.

For at få råd og vejledning om mulighederne for hjælp til voksne med handicap, sindslidelser og særlige sociale problemer, kan du få en tid i vores åbne rådgivning på Byvejen 14 i Nivå. Her tilbydes fremskudt sagsbehandling hver mandag kl. 13-16, som er en åben rådgivning for voksne. Du vil blive mødt af en medarbejder fra Socialpsykiatrien på Byvejen og en sagsbehandler fra Voksenteamet, som er organiseret under Center for Psykiatri og Handicap.

Du bestiller tid ved at ringe til Voksenteamet på telefon 25 51 89 50 eller ved at ringe til Socialpsykiatrien på Byvejen på telefon 72 56 23 00.

Hvis du i forvejen har en rådgiver i Voksenteamet, skal du i stedet henvende dig til vedkommende.

Du har også altid mulighed for at kontakte Voksenteamet på telefon 25 51 89 50 for generel råd og vejledning.

Hold dig opdateret med nyt fra Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune

Egevangen 3 B
2980 Kokkedal

Alle EAN-oplysninger

Telefon: +45 72 56 50 00
fredensborg@fredensborg.dk

Telefontider

Mere fra os

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback