Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Psykiatri og handicap Voksne med funktionsnedsættelser Rusmiddelbehandling

Rusmiddelbehandling

Rusmiddelcenter Fredensborg er også til dig 15-25 år

Overvejer du at stoppe med at ryge hash? Eller er du usikker på, om du overhovedet har et problem med rusmidler som hash, kokain eller alkohol? Så kan vi hjælpe dig.

Du starter med at kontakte os, eller få hjælp til det, af en du har tillid til. Vi inviterer dig til at komme og møde os og måske få en snak om, hvad vi kan hjælpe dig med og om du har lyst til at komme igen. 

Hvis du beslutter dig for at få mere hjælp hos os, vil vi tale med dig om, hvad der er bedst for dig. 

De fleste unge der kommer her, har samtaler med en behandler og får råd og vejledning til at tackle udfordringer med rusmidler.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive en mail til os og finder vores telefonnummer under kontaktoplysningner her


 
 Har du et forbrug af alkohol, som du godt vil ændre, kan du også henvende dig hos et andet tilbud.

 Du kan altid kontakte Rusmiddelcenter Fredensborg, for at finde den rusmiddelbehandling du har brug for, hvis du ikke vil benytte os. Kontakt os på telefon 72 56 23 00 eller skriv til os på mail rusmiddelcenter@fredensborg.dk 

Alkolinjen (National telefonrådgivning): https://alkohologsamfund.dk/alkolinjen/alkoholradgivning-pa-telefon-og-online/telefonradgivning

Ring gratis og anonymt på telefon 80 200 500 mandag mellem kl. 9-17 og tirsdag-fredag kl. 11-17 og tal med en erfaren rådgiver. Alkolinjen er både til dig, der har et problem med alkohol og til pårørende.

 

Anonyme alkoholikere: www.dkaa.dk

Har du brug for hjælp vedr. alkoholproblemer, kan du ringe på AA’s hotline alle dage kl. 8-24 på telefon 70 10 12 24.

 

Misbrugsportalen: https://www.misbrugsportalen.dk

Pårørende Netværket/Misbrugsportalen tilbyder gratis og anonyme støttende samtaler til pårørende samt til personer over 18 år med et misbrug eller en afhængighedsproblematik. Du kan ringe mandag-tirsdag kl. 15-18 og onsdag-fredag kl. 18-21 på tlf. 70 90 90 80.

 

TUBA : https://tuba.dk

TUBA tilbyder hjælp, rådgivning og terapi til unge mellem 14 og 35 år, der er vokset op i hjem med alkohol- eller stofmisbrug. Hjælpen er gratis, og alle ansatte og frivillige har tavshedspligt og er her for at hjælpe dig. TUBA har bl.a. en chatrådgivning (igennem hjemmesiden) og en SMS Rådgivning – du kan SMS’e til TUBA døgnet rundt på 50 18 18 00 og rådgiverne besvarer SMS’er i chattens åbningstid. TUBA har lokalafdelinger med mulighed for gratis terapiforløb.

Hold dig opdateret med nyt fra Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune

Egevangen 3 B
2980 Kokkedal

Alle EAN-oplysninger

Telefon: +45 72 56 50 00
fredensborg@fredensborg.dk

Telefontider

Mere fra os

Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback