Gratis klima- og energitjek

Som borger i Fredensborg Kommune kan du få gratis klima- og energitjek af din bolig og din families klimaaftryk.
Et energitjek er en gennemgang af din bolig, hvor en energirådgiver sammen med dig finder frem til mulige energibesparelser i boligen. 

Få et gratis klimatjek med
Klimatjekket viser familiens samlede årlige CO2-aftryk og giver ideer til, hvordan I som familie kan mindske jeres klimaaftryk. 
Skriv dine kontaktoplysninger herunder, så bliver du kontaktet af en uvildig energirådgiver fra Transition Group for at aftale et tidspunkt for gennemgang af din bolig.
 
Energirådgiveren vil sammen med dig finde frem til dit behov for energibesparelser, og aftale nærmere om et tidspunkt for gennemgang af din bolig og familiens klimaaftryk.

.

 

Energirådgiveren vil sammen med dig finde frem til dit behov for energibesparelser, og aftale nærmere om et tidspunkt for gennemgang af din bolig.

Når du tilmelder dig gratis energitjek giver du Fredensborg Kommune og Transition Group ret til at opbevare dine kontaktoplysninger og kontakte dig personligt og elektronisk.

Læs her hvordan Fredensborg Kommune beskytter dine oplysninger.

Skal dine naboer være med?
Bor du i et område med flere ens huse eller lejligheder så kontakt i stedet Johan Vedel på jove@fredensborg.dk, så får jeres grundejerforening eller bestyrelse et samlet tilbud, hvor eventuelle stordriftsfordele kan indregnes.